Ai vreo întrebare?

Trebuie doar să întrebi - noi avem răspunsul.

Vei primi un răspuns la cele mai frecvente întrebări de mai jos.

video preview image video preview image

Întrebări Frecvente

Q1:

Cu cine se încheie contractul de împrumut?

Q2:

Cât pot împrumuta?

Q3:

Care va fi rata dobânzii pentru împrumutul meu?

Q4:

De ce a fost respinsă cererea mea de împrumut?

Q5:

Pot obține împrumutul imediat?

Q1:

Cu cine se încheie contractul de împrumut?

Moneezy îți oferă posibilitatea de a compara ofertele de la bănci și furnizorii de împrumuturi, dar Moneezy nu oferă împrumuturi sau sfaturi financiare. Prin urmare, nu poți încheia un acord de împrumut cu Moneezy, ci doar cu băncile și furnizorii de credite enumerați în lista oferită de Moneezy.

Q2:

Cât pot împrumuta?

Suma pe care o poți împrumuta depinde de oferta individuală de credit pe care o primești și de condițiile contractului de împrumut. Vei găsi condițiile creditului care ți se potrivește cel mai bine prin căutarea și filtrarea listei cu prezentarea generală a împrumutului pe care ți-o pune la dispoziție Moneezy.

Q3:

Care va fi rata dobânzii pentru împrumutul meu?

Rata dobânzii la împrumuturile online este de obicei puțin mai mare decât cea a creditelor bancare tradiționale. Rata dobânzii depinde de oferta individuală de împrumut și poți găsi cel mai potrivit credit pentru tine prin căutarea / filtrarea listei cu furnizorii de împrumuturi, oferită de Moneezy.

Q4:

De ce a fost respinsă cererea mea de împrumut?

Fiecare furnizor de împrumut își stabilește proprii termenii și condiții de împrumut. Moneezy nu are nici o influență în ceea ce privește aprobarea sau respingerea solicitării tale. Dacă ai întrebări legate de cererea ta de împrumut, trebuie să contactezi furnizorul de credite pentru a discuta cu acesta.

Q5:

Pot obține împrumutul imediat?

Dacă închei un contract de împrumut cu unul dintre furnizorii de credite, poți obține împrumutul în aceeași zi sau în ziua următoare, în funcție de programul de lucru al furnizorului.

Ai și alte întrebări?

Contactează-ne

Securizează orice împrumut rapid!

Our articles image
Știai că...

 

În 2018, creditarea nebancară din Republica Moldova s-a extins cu 45% comparativ cu perioada precedentă? Au fost acordate împrumuturi în valoare totală de 6, 7 miliarde MDL, iar numărul societăților ifn din Moldova a ajuns la 199 de unități. Sursa: Moldavian National Bank